Zwevende beelden maken doe ik met een Segway

Als gepassioneerde cameraman ben ik steeds op zoek naar nieuwe technieken om de mooiste filmbeelden te kunnen produceren voor uw bedrijfsfilm of productvideo. Toen de drones om de hoek kwamen kijken was ik er ook als de kippen bij. Nu combineer ik een steadycam en een Segway om ook vanaf de grond soortgelijke beelden te maken als met een drone. Door gebruik te maken van een Segway haal je de beweging van het lopen uit je filmshots. Hierdoor heb je altijd een strak beeld. Het is alleen wel even oefenen want soms moet je rare bewegingen maken! Naast het in beeld brengen van beweging zoals bijvoorbeeld mensen, voertuigen kan ik ook objecten in een mooie motion filmen. Kortom de mogelijkheden zijn enorm! Ook graag uw bedrijf, product spectaculair in beeld?

Bekijk hier een aantal mooie films waar deze techniek is toegepast.